Färska tidtabeller på jobbet

Med tämligen enkla medel och blygsamma investeringar går det att kapa kostnader för tjänsteresor och transporter. Med uppmuntran och tydliga policies kan anställdas resvanor påverkas.  

Färska tidtabeller på jobbet
De som är ovana att resa kollektivt vet sällan när bussen eller tåget går. Dela därför ut tidtabeller till alla anställda och sätt upp aktuella tidtabeller på anslagstavlor så hjälper du till att förändra personalens resvanor. Passa på vid tabellförändringar.

Beställ tidtabeller hos Länstrafiken i Västerbotten 0771-100 110. Informera också om sajterna www.tabussen.nu och www.norrlandsresan.se. Där är alla resvägar sökbara med gatuadresser och du får upp de resalternativ som passar dig bäst. Man kan ladda hem tidtabeller och se avgångstider från många hållplatser. Där beskrivs även hur man använder mobiltelefon för att finna kollektivresan.

Underlätta för anställda att betala tjänsteresan med ett Företagskort eller SMS-biljett. Det är enkla sätt att administrera utlägg för tjänsteresor med kollektivtrafiken.

Vill du göra det lättare för dina kunder och besökare att hitta till ditt företag med tåg, buss, båt, flyg eller bil?Installera reseplaneraren ResRobotpå er webbsida kostnadsfritt. Gå in på www.resrobot.se och se under flikenPå din hemsida.

DELA Share to Facebook

Kontakt

Länkar

Relaterade Aktiviteter

GE