Så här funkar begreenumea.se

På begreenumea.se försöker vi samla tips och råd på hur du kan bli en grönare medborgare. Tanken är att göra det så lätt som möjligt för dig att hitta vad du själv kan göra.

Varje ruta på begreenumea.se innehåller ett tips eller ett verktyg som gör det enkelt för dig att se vad du skulle kunna göra för att bli en grönare medborgare. När du för musen över en av rutorna och stannar till en stund dyker en rubrik upp så att du snabbt kan se vad det tipset handlar om.

Om du klickar på rutan dyker tipset upp i sin helhet och du kan lätt läsa mer om det som intresserar just dig. Tipset innehåller en text du kan läsa och i vissa tips finns det länkar till verktyg eller vidare läsning du kan ha användning för. Ibland finns det en film du kan se som kan vara ett enklare sätt att lära sig nya saker eller så kan filmen finnas till för att du ska bli mer motiverad. Filmen hittar du alltid längst upp i tipset.

När du har läst klart stänger du tipset genom att klicka på krysset längst upp till höger och letar dig vidare till nästa tips.

Om du vet vilket område du är intresserad av finns det kategorier längst upp på begreenumea.se. Kategorierna kan du använda för att visa tips inom just det område du vill veta mer om. När du klickar på en kategori lyser bara de tips som rör det du valt. Självklart kan du välja mer än en kategori.

Kika gärna runt och om du saknar något eller vill veta mer om något så kontakta oss gärna. Våra uppgifter hittar du genom att klicka på rutan till höger.

DELA Share to Facebook

Kontakt

Länkar

Relaterade Aktiviteter

Kontakta oss